All sjukdom börjar i magen, så även vår goda hälsa.

En specialutbildning i fin miljö med möjlighet till härligt boende, god mat och umgänge. En viktig kurs om grunden till hälsa, den viktiga tarmen, om mjölksyrabakterier, dysbios/candida, inflammation, IBS/SIBO, toxicitet, avgiftning, kopplingen till psykiska problem, histaminintolerans, sambandet cravings och mikrober, tester samt tolkning av dessa m.m.

Utbildningen riktar sig till dig som vill lära dig och förstå sambanden mellan mage/tarm och ohälsa/obalanser/underfunktion hos olika organ.
Dag 3 är en fördjupning i detox, specialdesignad för kostrådgivare/terapeuter som vill få ytterligare redskap i arbetet med klienter men även för dig som vill ha redskap att komma i gång med dig själv eller anhörig. 
Stort fokus på toxicitet och detox samt stöttning av njurar och lymfa.
Att förändra sin kost räcker långt men mycket sällan hela vägen och att vara på diet hela livet är inte hållbart. Kopplingen mellan förhållandevis enkla magrelaterade besvär och allvarliga sjukdomar är tyvärr skrämmande tydliga.

Jag som håller kursen är själv kostrådgivare med specialområde mage/tarm där jag utbildat och förkovrat mig samt arbetat kliniskt de senaste åren. Jag har genomfört och tolkat avföringstester vid dysbios men även blodtester för identifiering av tungmetaller vilka också spelar stor roll i sammanhanget och har kopplingar till inflammation och dålig avgiftning. Jag har själv blivit av med en näst intill livslång candidainfektion med inslag av parasiter, genomgått detox och lärt mig att det förstå att det är ”hard work” som gäller men att det sedan går att leva högst normalt med bibehållen hälsa och vikt. Det finns dock inga genvägar och man få behöva "starta om" då och då innan läkningen är klar.

Kursens upplägg:
9-10/12 Grundutbildning, 14 timmar
11/12 Fördjupning, 6 timmar

Hålls även på Livsstilsgården, nära Höganäs 11-13/11(se separat flik)

Kurskostnad: 1200:-/dag, dvs 2400:- eller 3.600:-. 25 % moms tillkommer.
Har du deltagit i någon av Therese Renåker eller Anna Halléns utbildningar erhålls även 10 % rabatt oavsett när du bokar.
Kaffe, te samt tilltugg och förfriskningar ingår.

Anmälan på info@helenekjellin.se 

Affärer och restauranger ligger i Mariefred på bekvämt avstånd och i lokalen finns kök och förvaringsmöjligheter för egen mat. På Livsstilsgården är det egen mat som gäller.