5-12/5  Kreta Vandring och Hälsa
 
Vi bor på mysiga Langley resort Almirida Bay som ligger c:a 350 meter från havet i lugna byn Almirida med fantastisk utsikt över Soudabukten.
 
Vi vandrar tillsammans flera mil i vacker natur med behagligt klimat, kopplar av med sol och bad, njuter av fantastisk god, vällagad mat och umgås med nyvunna vänner. Vandringarna är 1-1,5 mil och inte svåra för vardagsmotionären och du är med så mycket just du vill och orkar. 
En av dagarna vandrar vi i vackra Imbrosravinen och den utmanande Aradena ravinen finns som tillval

Du lär dig det mesta om din kropp, obalanser i mage/tarm, artros, hormoner, detox och avgiftning samt den viktiga kopplingen till din nuvarande men framförallt framtida hälsa.

I priset  9.500:- ingår följande:
Flyg Arlanda-Chania t/r inkl. transfer, boende i hotellets finaste  dubbelrum med balkong och havsutsikt (enkelrum + 995:-) frukostbuffé samt fyrarätters gourmetmiddag hela veckan, utbildningar, vandringar, parkavgifter, transfers och som vanligt i mina arrangemang en kort personlig konsultation på plats med en bedömning av vad just du bör fokusera på.
Avbeställningssydd 225:- tillkommer om du inte har det.

Bokning på info@helenekjellin.se eller 0707416111 
Vid bokning erhålls en faktura på anmälningsavgiften 1300:-. Denna säkrar din plats och resterande belopp betalas 6 veckor före avresa.
Detaljerat program kommer närmare avresa och har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta mig.
Hoppas att vi ses!